Üvegszálas nyelek

 

Mind alkalmazható bármilyen variációban, csak a falvastagságban térnek el. Könnyen csatolhat a nyelekhez magassági ágvágó ollót, magassági ágvágó fűrészt vagy akár további nyeleket. A nyelek 3,7 cm átmérőjűek, mely a stabil markolatot és a kényelmes munkavégzést biztosítja.

 

Elektromos kábel közelsége esetén be kell tartani az arra vonatkozó szabványokat!

 

A JE típusú habbal töltött üvegszálas nyél


Belseje habbal töltött. Alkalmas lengő elektromos kábel és telefonvezetékek mentén történő munkavégzésekhez. Minden egyes JE tipusú nyél tesztelt. Profi erdészek és faápolók választása. Falvastagság: 3,35 mm. Rendkívül jól bírja a terhelést és az ipari használatot.


JE 6 típus, 185 cm, mindkét oldalról hosszabítható

Ár: Br. 33.145 Ft

 

Az FG típusú üreges üvegszálas nyél


A profi erdészek és faápolók választása. Falvastagság: 3,35 mm. Rendkívül jól bírja a terhelést és az ipari használatot.

FG 6 típus, 185 cm, mindkét oldalról hosszabítható.

Ár: Br. 17.640 Ft

 

 

 

Az FG típusú üvegszálas teleszkópos nyél


A nyél végére ágvágó olló vagy ágfűrész csatlakoztatható egy egyszerű mozdulattal. Kettős zárórendszer tartja a nyelet a kiválasztott pozícióban a munkavégzés során.

TP 12F típus változtatható munkamagassága 180 - 360 cm

Ár: Br. 49.500 Ft

 

 

LS típusú üreges üvegszálas nyélA kertépítők és kis- és nagykertulajdonosok kedvelt választása. Kisebb a fal vastagsága (2,54 mm), ezáltal könnyebbek a nyelek, mint az előző típusnál.
LS 6 típus 185 cm mindkét oldalról hosszabítható:

Ár: Br. 15.500 Ft